Zomerdekbedden

Het nut van een zomerdekbed

Zelfs in ons kikkerlandje kunnen de temperaturen soms hoog oplopen en is een zomerdekbed dus toch nog onmisbaar. U kent het wel: ‘s nachts lekker rustig willen slapen, maar wakker gehouden worden door hitte en benauwdheid. Wilt u dan toch nog lekker onder de dekens kunnen kruipen? Slaap lekker luchtig en koel in de zomer met een speciaal dekbed! Gun uzelf een betere nachtrust en stel een zomerdekbed kopen niet langer uit. Je weet immers nooit wanneer hij tevoorschijn gehaald moet worden.

Dunner en luchtiger zomerdekbed

Zomerdekbedden zijn wat dunner dan reguliere dekbedden, want er zit minder dons in dan in een winterdekbed. Daardoor blijft het lekker koel eronder en transpireer je minder. Ze voelen luchtiger, hebben een betere ventilatie en voeren transpiratievocht beter af. Met een speciaal dekbed voor in de zomer zijn de dagen dat u in een nat en bezweet bed wakker werd dus voorbij. Als u door de hitte transpireert, houdt het zomerdekbed de nodige hitte vast en voert het de overbodige hitte en transpiratie af.

Verschillende dekbed maten

Natuurlijk zijn ook onze zomerdekbedden verkrijgbaar in verschillende maten. Welke maat u nodig heeft is afhankelijk van de maat van uw matras, en ook van uw eigen lengte. Wij helpen u uiteraard graag met het bepalen van de juiste maat voor u zodat een zomerdekbed kopen geen problemen oplevert.

Welk materiaal zomerdekbed moet ik nemen?

Bij Matrascenter kunt je een zomerdekbed kopen van katoen. De dekbedden zijn 100% van katoen, ook de tijk. Daardoor voelt het dekbed lekker soepel en licht, en het is volledig natuurlijk. De dekbedden kunnen gewassen worden (op 60 graden) en gedroogd worden in de droogtrommel (op 40 graden).

Zomerdekbed kopen of toch verder kijken?

Twijfelt u nog of wilt u ‘m met een winterdekbed combineren? Bekijk ons assortiment dekbedden voor enkel en vierseizoenen dekbedden! U kunt bij ons immers niet uitsluitend een zomerdekbed kopen, maar wij bieden meerdere soorten dekbedden zodat u de voor u juiste producten kunt selecteren.

Zomerdekbed kopen bij Matrascenter.nl

Wilt u een zomerdekbed kopen? Bestel voor twaalf uur en krijg uw dekbed morgen al thuis geleverd! Zoals voor ons gehele assortiment geldt worden ook uw dekbedden (en kussens) gratis verzonden, en vanuit voorraad geleverd. Een zomerdekbed kopen was nog nooit zo makkelijk als bij Matrascenter. Profiteer van onze gunstige voorwaarden (gratis verzending en gratis retour) en diverse betaalmethoden.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439