Traagschuim Matras

Wat is een traagschuim matras?

Een matras van traagschuim bestaat uit holle cellen. Hierdoor is er compressie mogelijk als er druk op komt. Zo vormt de matras zich naar uw lichaam en slaaphouding. Traagschuim is ook bekend als ‘memory foam’ of ‘nasa schuim’.

Elke traagschuim matras heeft een SG-waarde. Dit staat voor soort gelijk gewicht. De matras bestaat uit lucht en traagschuim. Hoe meer traagschuim in de matras zit, hoe harder en steviger de matras is. Hoe meer schuim, hoe hoger de SG-waarde. Een hoge SG-waarde duidt dus op een betere kwaliteit.

Voordelen van traagschuim matras:

Een matras van traagschuim biedt verschillende voordelen:

  • Vormt zich naar uw lichaam
  • Uitstekende lichaamsondersteuning
  • Drukverlagend
  • Geschikt voor mensen met lichamelijke klachten
  • Goede isolatie

Een traagschuim matras kenmerkt zich door uitstekende ondersteuning. Door de lucht tussen de cellen in de matras vormt de matras zich naar uw lichaam. Drukpunten worden extra goed ondersteund, omdat die dieper in de matras zakken. U ligt als het ware in een traagschuim matras. Traagschuim is perfect voor mensen met lichamelijke klachten zoals gevoelige spieren en/of gewichten. Ook vaten en zenuwbanen worden door de minimale druk verlicht.

Door de goede isolatie is een matras van traagschuim ook erg geschikt voor mensen die het snel koud krijgen in bed. Het houdt warmte extra goed vast. Voor mensen die snel zweten in bed is het daardoor een minder fijne optie.

Traagschuim matras kopen

Matrascenter biedt veel verschillende maten traagschuim matrassen, zodat deze altijd aan uw wensen voldoet. De matras is uitermate geschikt voor mensen met fysieke klachten en mensen die het ‘s nachts koud krijgen. We bieden ook speciale kindermatrassen van traagschuim.

Traagschuim matras kopen bij Matrascenter? Er een nachtje over slapen is geen probleem. U kunt binnen 30 dagen de matras kosteloos retourneren. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom voor persoonlijk advies.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439