Topdekmatrassen

Wat is een topdekmatras?

Een topdekmatras is een dun matras, welke u op uw normale matras legt. Naast topdekmatras wordt er ook wel eens gesproken van een matrastopper, topper, dekmatras of een oplegmatras. Een topdekmatras is verkrijgbaar in verschillende diktes, maten en materialen. Bij Matrascenter delen wij alle matrassen in in verschillende comfort klassen, van basic tot deluxe. U kunt dus op alle criteria selecteren bij het maken van uw keuze. Door goed te filteren op basis van uw wensen is een topdekmatras kopen een fluitje van een cent.

Waarom een topdekmatras kopen?

U koopt een matrastopper op het moment dat u een langere levensduur voor uw gewone matras wilt. Deze beschermt uw matras namelijk en zorgt daarbij voor minder slijtage. Daarnaast kan een topper ook de oplossing bieden als uw huidige matras al geruime tijd zijn werk heeft gedaan en enige sporen van slijtage vertoont. Een topper brengt u dan nog jaren goede nachtrust voor slechts een geringe investering. Naast dit alles brengt dit extra matras ook extra lig comfort als uw huidige matras te hard ligt, waardoor gevoelige gewrichten ook minder belast worden bij het slapen. Er ontstaat namelijk een zachter lig oppervlak, terwijl de ondersteunende eigenschappen van uw matras blijven bestaan. Een topdekmatras kopen kan dus ook nuttig zijn wanneer u uw eigen matras niet wilt vervangen maar aan uw wensen aan wilt passen.

Topdekmatras kopen voor een tweepersoonsbed

Een topdekmatras kan tevens als functie hebben om twee aparte matrassen te verbinden. Hierdoor merkt u aanzienlijk minder van de scheiding, maar zal de scheiding echter niet helemaal doen verdwijnen.

Splittopper

Bent u in het bezit van een elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed dan doet u er verstandig aan geen regulier topdekmatras aan te schaffen, maar dan kunt u beter kiezen voor een splittopper. Dit type topdekmatras is bij het hoofdeinde gespleten waardoor de twee hoofdeinden zonder problemen kunnen worden bijgesteld. Wil de ene persoon alvast gaan slapen en de ander nog even een boek lezen dan is dat geen probleem. Ook in deze situatie is een topdekmatras kopen een optie.

Waar gebruik je een topdekmatras nog meer voor?

Ook voor in de caravan of voor op een logeerbed kun je een topdekmatras kopen. Het matras is niet te zwaar en kan dus makkelijk opgerold en vervoerd worden.

Topdekmatras kopen op Mastrascenter.nl

Alle typen matrassen bestelt u eenvoudig bij Matrascenter. Alle bestellingen worden gratis door ons verzonden, en uw retourzending kunt u gratis naar ons versturen. Profiteer naast ons uitgebreide assortiment van onze 30 dagen niet goed geld terug garantie.