Synthetisch dekbed

Waarom een synthetisch dekbed?

Wanneer u last heeft van een stof allergie dan is een synthetisch dekbed voor u een verstandige keuze, immers wanneer een matras synthetisch is dan is deze niet alleen anti-allergisch, maar ook stof- en reukvrij. Hoewel een synthetisch dekbed erg licht is, het geeft u nog steeds de warmte van een wollen dekbed. Over het algemeen zijn synthetische dekbedden ook voordeliger dan dekbedden van natuurlijke materialen. Spreken deze eigenschappen u aan, dan is een synthetisch dekbed voor u wellicht de juiste beslissing. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor advies.

Waarom een synthetisch dekbed misschien niet voor u is

Een synthetisch dekbed is licht en soepel, en hoewel veel mensen dat heel erg prettig vinden zijn er ook mensen die liever een wat zwaarder dekbed hebben. Voor die mensen is een donzen dekbed een betere keuze. Maar houd er rekening mee dat ook wanneer een dekbed synthetisch is dit nog steeds het overwegen waard kan zijn. Zet uw wensen op een rijtje en maak op basis daarvan uw keuze.

Welk materiaal wanneer een dekbed synthetisch is

Bij Matrascenter vindt u synthetische dekbedden met holle polyester vezels en met gel fiber. Beide materialen geven een bijzondere warmte, en zijn goed wasbaar. Bij de product specificaties vindt u per synthetisch dekbed terug van welk materiaal het vervaardigd is. Heeft u naar aanleiding van de informatie op de website nog vragen over een synthetisch dekbed dan kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen.

Onderhoud van een synthetisch dekbed

Wanneer een dekbed synthetisch is dan kan deze gewoon in de wasmachine en in sommige gevallen ook in de droogtrommel. U bent hiervoor dus niet afhankelijk van een stomerij en kunt uw dekbed zo vaak reinigen als u wilt. Een synthetisch dekbed kan dus zeker voor ouders met jonge kinderen die nog niet volledig zindelijk zijn een goede beslissing zijn.

Comfort wanneer een dekbed synthetisch is

Om het voor u overzichtelijk te houden hebben wij al onze dekbedden (en matrassen) onderverdeeld in verschillende comfortklassen. Een verkeerde perceptie kan zijn dat wanneer een dekbed synthetisch is deze niet luxueus en comfortabel kan zijn. Bij Matrascenter overtuigen wij u graag van het tegendeel.

Synthetisch dekbed kopen bij Matrascenter.nl

Bij Matrascenter kunt u voor veel meer terecht dan alleen matrassen. Ook voor uw nieuwe dekbedden, hoofdkussens, lattenbodems of zelfs complete boxsprings bent u bij ons aan het juiste adres. Een synthetisch dekbed kopen kan dus ook gewoon bij Matrascenter.nl. Voor alle bestellingen geldt dat deze gratis worden verzonden, en dat u deze gratis kunt retourneren. Profiteer vandaag nog van onze 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439