Pocketvering Matras

  • Wat is een pocketvering matras?

Een matras pocketvering is gemaakt van veren die individueel verpakt zitten in zakjes. Die zakjes worden, overduidelijk, ook pockets genoemd. Dat zorgt dat iedere veer apart kan bewegen, waardoor iedere veer afzonderlijk op uw lichaam reageert. Hoe meer veren, hoe comfortabel de matras dus zal zijn.

Pocketvering matrassen hebben een afdeklaag, die van verschillende materialen gemaakt kan worden. Elk materiaal heeft eigen eigenschappen. Matrascenter biedt pocketvering matrassen met verschillende afdeklagen.

Voordelen van pocketvering matras

Een matras met pocketvering biedt verschillende voordelen:

  • Ultiem slaapcomfort
  • Verschillende ondersteunende zones
  • Uitstekende ventilatie
  • Goede vochtregulatie
  • Lange levensduur

Goede ondersteuning is kenmerkend voor een matras pocketvering. Doordat de veren los verpakt zitten, ondersteunen ze uw lichaam ook apart. Zo spelen ze erg goed in op al uw bewegingen en houdingen. Doordat de pockets open zijn, heeft een matras met pocketvering een goed ventilerend vermogen.

De veren zijn verdeeld in zones. Die zones kunnen verschillende hardheden hebben. Zo kan de heupzone bijvoorbeeld minder tegendruk geven, omdat die minder veren heeft. De keuze in hardheid van de zone is erg belangrijk. Voor iemand van boven de 85 kilo is firm aan te bevelen. Matrascenter biedt soft, firm en medium stevigheid aan, afhankelijk van de afdeklaag.

De veren worden afgedekt met een afdeklaag. Die biedt extra comfort. Matrascenter biedt verschillende afdeklagen, die allemaal eigen kwaliteiten hebben. Zo is traagschuim bijvoorbeeld erg goede isolatie. Dat is erg fijn als u het snel koud krijg ‘s nachts. Hetzelfde geldt voor latex. Als u het snel warm krijgt tijdens het slapen, is een afdeklaag van koudschuim een betere optie. Koudschuim heeft namelijk een hoog ventilerend vermogen. Alle drie zijn zachte schuimsoorten. De een echter zachter dan de ander. Bij traagschuim ligt u als het ware in de matras, terwijl koudschuim en latex dan net wat harder zijn. Alle soorten afdeklagen zullen uw matras met pocketvering erg comfortabel maken.

Matras pocketvering kopen

Uw pocketvering matras is altijd snel leverbaar bij Matrascenter, omdat we veel verschillende maten op voorraad hebben. Zo voldoet uw matras met pocketvering altijd aan uw wensen. Een matras met pocketvering is erg geschikt voor mensen die het ‘s nachts snel warm hebben. Ze bieden ondersteuning door de veren die verdeeld zijn in verschillende zones.

Nog een nachtje slapen over het kopen van een pocketvering matras bij Matrascenter? Dat is geen probleem. U kunt de matras kosteloos retourneren binnen 30 dagen.

Kom lang in de showroom voor persoonlijk advies of neem contact op.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439