Matrassen

Uw nieuwe matras vindt u gegarandeerd bij Matrascenter.nl

Matrassen zijn belangrijker in ons leven dan menigeen zal vermoeden. Gemiddeld brengt u namelijk een derde van uw leven slapend door. Dit zorgt ervoor dat de aanschaf van een kwalitatief goed matras erg belangrijk is. Naast het belang van comfort, draagt een goede nachtrust ook bij aan uw gezondheid en dagelijks functioneren. Het is dus goed om vooraf te bepalen aan welke eisen uw matras moet voldoen. Maar wees niet bang om een matras online te kopen, wij zijn er om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Onze collectie matrassen

De juiste matras online vinden was nog nooit zo makkelijk. Wij van Matrascenter bieden u een ruime collectie van matrassen in uiteenlopende afmetingen. Zo kunt u bij ons een online matras kopen door onder andere te selecteren op basis van maat, materiaalsoort of dikte. Voor uw nieuwe matras met een prima prijs/kwaliteitsverhouding en een lange levensduur bent u bij ons aan het juiste adres.

Matras online uitkiezen, welk materiaal?

Bij ons kunt u kiezen uit matrassen van latex, polyether, pocketvering, met binnenvering, van traagschuim of koudschuim. Kortom, ga voor gemak en oriënteer u niet alleen online, maar bestel uw matras online. Welke matras het best aansluit bij uw wensen kunt u uitsluitend zelf bepalen, maar uiteraard voorzien wij u graag van professioneel advies over de verschillende typen zodat u vervolgens eenvoudig uw matras online bij ons kunt bestellen.

Koudschuim matrassen

De open celstructuur van de koudschuim matrassen zorgen ervoor dat het zeer goed ademt. Een bijkomend voordeel van de open celstructuur van dit type matras is dat er minder snel kuilvorming zal ontstaan waardoor u langer van uw matras kunt genieten. Bovendien hebben onze koudschuim matrassen een aanzienlijk hogere HR-waarde (waarmee de ondersteuning wordt bepaald) wat aangeeft dat ze uitmuntende ondersteuning bieden.

Het leven van uw matrassen verlengen met topdekmatrassen

Uiteraard is het raadzaam uw matras te vervangen wanneer deze niet meer voldoet, maar het leven van uw matras kan verlengd worden door het gebruik van topdekmatrassen. Deze dunne matras legt u bovenop uw reguliere matras om zo slijtage tegen te gaan. U kunt dit meteen doen wanneer u een nieuw matras heeft, maar ook wanneer u uw matrassen al enige jaren heeft en nog niet over wilt gaan tot aanschaf van een nieuw exemplaar. Ons advies is om dan te investeren in een topdekmatras om zo nog enkele jaren te kunnen genieten van uw huidige matras. Ook een topdek matras online bestellen is mogelijk in onze webshop.

Kinder matras online

Natuurlijk is niet voor onszelf een goed matras van belang, maar ook voor kinderen moet een matras letterlijk een goede basis zijn. Veelal dezelfde eisen woorden gesteld aan een kindermatras als aan een matras vol volwassenen, maar een aspect dat vooral bij kindermatrassen belangrijk is, is dat ze goed ventileren en vocht regulerend zijn. Hier hebben wij natuurlijk aan gedacht, en u vindt dan ook een ruime selectie kwalitatief hoogwaardige kindermatrassen bij Matrascenter. Ook voor de kleintjes kunt u een matras online aanschaffen.

Online matras kopen bij Matrascenter

Gemak dient de mens, en wij als Matrascenter dragen daar graag ons steentje aan bij door door het proces van uw matras online te bestellen zo plezierig mogelijk te maken. Online matras kopen of toch een kijkje komen nemen? U kunt tevens in onze showroom onze collectie komen bezichtigen, maar heeft u online uw keuze kunnen maken, al dan niet op basis van ons advies, dan kunt u bij ons uw nieuwe matras online kopen. Alle bestellingen worden gratis door ons verstuurd. De standaard levertijd in onze shop is 1-3 werkdagen. Over de exacte datum kunt u altijd contact met ons opnemen.