Matras 90x220

Matras 90x220 kopen?

Een matras van 90x220 is een perfecte maat voor een eenpersoonsbed voor langere mensen. Heeft u extra lengte nodig? Dan is dit het matras voor u. Ook het matras 90x220 is verkrijgbaar in verschillende varianten: pocketvering, binnenvering en koudschuim. Welke variant het meest geschikt is voor u is afhankelijk van uw wensen.

Matras 90x220: waar let u op?

Let bij het kopen van een matras 90x220 op de volgende zaken:

  • uw lengte
  • uw gewicht
  • uw slaaphouding
  • uw fysieke klachten
  • ventilatievermogen van de matras

Uw gewicht en lengte beïnvloeden natuurlijk de matras keuze. Een matras van 90x220 is een speciale maat die goed aansluit bij de wensen van wat langere mensen., en tevens is er een gewichtsindicatie beschikbaar voor enkele van deze matrassen. Zo hebben wij een matras 90x220 tot 90 kilo, en een matras 90x220 tot 100 kilo. Daarnaast is uw slaaphouding van belang. Een middel tot hard matras is perfect voor een buikslaper. Voor een rugslaper is een zachte matras beter. Een matras met comfortzones geeft goede ondersteuning voor zijslapers. Als laatste zijn het ventilerend vermogen en de warmtegevoeligheid van de matras van belang. Het materiaal waarvan de matras is gemaakt is daarbij van invloed.

Materialen matras 90X220

Zoals al onze matrassen is ook de matras 90x220 beschikbaar in verschillende materialen. Alle materialen hebben hun eigen voordelen, wat deze zijn staat per soort duidelijk aangegeven, maar uiteraard kunnen wij u hier ook meer over vertellen. Een zeer populair materiaal is het koudschuim, wat ook wel bekend staat als High Resilience schuim. Door de open celstructuur wordt het materiaal veerkrachtiger.

Matras 90x220 bestellen bij Matrascenter.nl

Doordat Matrascenter.nl de meeste matrassen op voorraad heeft, is uw 90x220 matras snel leverbaar. Wilt u er eerst een nachtje over slapen? U kunt de matras tot 14 dagen na aankoop retourneren. Proefslapen is dus geen probleem. Verzending en retour sturen is bij Matrascenter gratis.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439