Matras 90x190

Matras 90x190 kopen

Een goed matras is essentieel. Matrascenter heeft veel maten en materialen om uit te kiezen, zodat de matras aansluit bij uw wensen. Een matras van 90x190 is voor een iets breder eenpersoonsbed.

Matras 90x190: waar let u op?

Let bij het kopen van een matras 90x190 op de volgende zaken:

  • lengte
  • gewicht
  • ventilatievermogen van de matras
  • fysieke klachten
  • slaaphouding

Lengte en gewicht beïnvloeden allicht de keuze van de matras. Een matras van 90x190 is geschikt voor mensen van gemiddelde lengte. Mensen groter dan 1.85m kiezen beter voor een langer matras.

Slaaphouding is ook van belang. Zijslapers genieten meer ondersteuning van een matras met comfortzones. Buikslapers halen de meeste ondersteuning uit een middel tot hard matras. Rugslapers kiezen het best een zacht matras.

Als laatste zijn het ventilerend vermogen en de warmtegevoeligheid van de matras belangrijk. het materiaal van matras is hierbij van invloed.

Materialen matras 90x190

Om uw matras 90x190 aan al uw wensen te laten voldoen, biedt Matrascenter veel verschillende type matrassen. Latex of traagschuim voelen warm aan. Dat komt doordat ze een lager ventilerend vermogen hebben. Zo zijn ze erg geschikt voor mensen die het ‘s nachts vaker koud hebben. Polyether is een wat goedkoper matras type, maar heeft ook een kortere levensduur. Koudschuim, pocketvering en binnenvering matrassen bieden goede ventilatie. Dit is juist weer fijn als u het ‘s nachts sneller warm heeft.

Matras 90x190 bij Matrascenter.nl

Koop uw matras 90x190 bij Matrascenter. Uw matras kan snel geleverd worden, omdat we de meeste maten op voorraad hebben. Er eerst een nachtje over slapen? De matras kan nog geretourneerd worden binnen 30 dagen. Proefslapen is dus mogelijk.

Neem contact op voor persoonlijk advies! Of kom langs in de showroom.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439