Matras 80x220

Matras 80x220 kopen?

Fijne nachtrust? Daar is een goed matras voor nodig. Matrascenter biedt veel maten en materialen. Zo kiest u een matras die perfect aansluit bij uw wensen. Een matras van 80x220 is een lange maat voor een eenpersoonsbed. Hierdoor is deze maat erg geschikt voor mensen groter dan 1.80m.

Matras 80x220: waar let u op?

Let bij het kopen van een matras 80x220 op de volgende zaken:

  • lengte
  • gewicht
  • ventilatievermogen van de matras
  • fysieke klachten
  • slaaphouding

Natuurlijk beïnvloeden gewicht en lengte de keuze van de matras. Een matras van 80x220 is een speciale maat voor lange mensen. Daarmee past deze matras in eenpersoonsbed van gemiddelde breedte.

Uw slaaphouding is ook van belang. Een zacht matras is fijn voor rugslapers. Een middel tot hard matras is goed voor buikslapers. Voor zijslapers biedt een matras met comfortzones goede ondersteuning.

Het ventilerend vermogen en de warmtegevoeligheid van de matras zijn ook belangrijk. De materialen waarvan het matras gemaakt is beïnvloeden deze zaken.

Materialen matras 80x220

Matrascenter biedt veel verschillende type matrassen, om de matras 80x220 zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen. Traagschuim en latex voelen warm aan, doordat ze minder ventileren. Dit maakt ze erg geschikt voor mensen die het snel koud hebben ‘s nachts. Polyether heeft een kortere levensduur, maar is een goedkopere optie. Pocketvering, binnenvering of koudschuim matrassen bieden goede ventilatie. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor mensen die het ‘s nachts juist snel warm krijgen.

Matras 80x220 bij Matrascenter.nl

Uw matras 80x220 bij Matrascenter kopen? Wij hebben veel maten op voorraad, wat de matras snel leverbaar maakt. Een nachtje over slapen? Dat kan. De matras kan geretourneerd worden binnen 30 dagen.

Kom langs in onze showroom voor advies! Of neem contact met ons op.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439