Matras 80x190

Matras 80x190 kopen

Jij wilt toch ook een fijne nachtrust? Dat begint bij een goede matras. Omdat iedereen een matras wil die perfect aansluit bij zijn of haar wensen, biedt Matrascenter veel maten en materialen om uit te kiezen. Een matras van 80x190 is voor een eenpersoonsbed van gemiddelde breedte.

Matras 80x190: waar let u op

Let bij het kopen van een matras 80x190 op de volgende zaken:

  • lengte
  • gewicht
  • fysieke klachten
  • slaaphouding
  • ventilatievermogen van de matras

Natuurlijk beïnvloeden zaken als gewicht en lengte de matras keuze. Voor mensen groter dan 1.80m is een langere matras een betere optie. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met uw slaaphouding. Voor een buikslaper is een middel tot hard 80x190 matras een goede optie. Een rugslaper kan juist beter een zachte matras kiezen. Een matras met comfortzones biedt de perfecte ondersteuning voor zijslapers. Als laatste zijn de warmtegevoeligheid en het ventilerend vermogen van de matras van belang. Dit wordt beïnvloed door het materiaal waarvan de matras is gemaakt.

Materialen matras 80x190

Om de 80x190 matras zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen, bieden wij veel verschillende maten en materialen. Polyether is een wat zachter materiaal. Pocketvering en koudschuim hebben een erg goed ventilatievermogen. Traagschuim en latex voelen warm aan, omdat ze een minder goed ventilerend vermogen hebben. Dit maakt ze perfect voor mensen die het snel koud hebben.

Matras 80x190 bij Matrascenter.nl

Matrascenter.nl heeft de meeste matrassen op voorraad. Daardoor is uw matras 80x190 snel leverbaar. Wilt u er eerst een nachtje over slapen? U kunt de matras binnen 30 dagen retourneren. Bel of kom langs in onze showroom voor advies!

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439