Matras 70x200

Matras 70x200 kopen?

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Matrascenter biedt verschillende maten en materialen, zodat uw matras volledig aan uw wensen voldoet. Een matras 70x200 is een goede matras voor een smal eenpersoonsbed.

Matras 70x200: waar let u op

Bij het kopen van een matras 70x200 is belangrijk:

  • uw lengte
  • uw gewicht
  • uw fysieke klachten
  • uw slaaphouding
  • ventilatievermogen van de matras

Natuurlijk wordt de matraskeuze beïnvloed door uw gewicht en lengte. Ook uw slaaphouding kan bepalend zijn voor het type matras dat het beste bij u past. Voor een rugslaper is een zachte 70x200 matras een goede optie. Voor een buikslaper is een middel tot hard matras een betere optie. Voor zijslapers biedt een matras met comfortzones de beste ondersteuning. Daarnaast kunnen matrassen erg verschillen in warmtegevoeligheid en ventilerend vermogen. Dat komt door de verschillende materialen waar matrassen van gemaakt worden.

Materialen matras 70x200

Om de 70x200 matras zo goed mogelijk aan uw wensen te laten aansluiten, bieden wij veel verschillende typen matrassen. Polyether matrassen zijn vaak erg zacht. Voor een goed ventilerend vermogen gaat u voor een pocketvering of koudschuim 70x200 matras. Traagschuim en latex voelen vaak warmer aan, waardoor ze perfect zijn voor mensen die het snel koud hebben.

Matras 70x200 bij Matrascenter.nl

Matrascenter heeft de meeste matrassen op voorraad. Dit maakt de matras 70x200 snel leverbaar. Eerst een nachtje over slapen? Geen probleem. De matras kan binnen 30 dagen geretourneerd worden. 

Bel voor advies! Of kom langs in onze showroom.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439