Matras 70x150

Matras 70x150 kopen?

Bied uw kind een heerlijke nachtrust met een goed matras. Is uw kind het babybedje ontgroeid? Een matras van 70x150 is de perfecte maat voor een peuterbedje. Kinderen spenderen veel tijd in bed, wat de keuze van de matras extra belangrijk maakt.

Matras 70x150: waar let u op?

Veel dingen beïnvloeden de keuze voor een 70x150 matras:

  • lengte
  • gewicht
  • ventilatievermogen van de matras

De lengte van uw kind is natuurlijk van belang bij de keuze van de matras. Zorg er ook voor dat de 70x150 matras perfect in het bedje past. Anders kan het kind eventueel tussen het bedje en de matras komen te zitten. Ook het ventilerend vermogen en de warmtegevoeligheid beïnvloeden de keuze van de matras. Wilt u dat de matras warm aanvoelt of goed ventileert? Moet de matras lang mee gaan en wilt u kuilvorming vermijden? Elk materiaal biedt verschillende eigenschappen.

Materialen matras 70x150

Matrascenter biedt verschillende materialen aan om de matras 70x150 zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen. Alle materialen hebben zo hun eigen kwaliteiten en eigenschappen Zo bieden pocketvering en koudschuim matrassen uitstekende ventilatie. Die frisse, schone lucht is erg belangrijk voor uw kind. Polyether is een goede optie voor een goedkopere matras die niet al te lang mee hoeft te gaan.

Matras 70x150 bij Matrascenter.nl

De meeste matrassen hebben we op voorraad, waardoor we de 70x150 matras snel kunnen leveren. Kijk eens naar ons assortiment kindermatrassen om de perfecte maat en soort matras te vinden.

Neem contact met ons op voor advies!

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439