Matras 130x190

Als u op zoek bent naar een ruime twijfelaar, is de afmeting 130x190cm zeer geschikt voor u. Bij het uitzoeken van uw nieuwe matras draait het uiteraard niet alleen om de afmetingen, maar is ook het materiaal en de hardheid van belang voor een goede nachtrust. Zo zorgt u onder andere voor een goede ondersteuning tijdens het slapen en voorkomt u allergische reacties.

Heeft u een caravan of camper en bent u op zoek naar de perfecte matras voor uw caravan of camper dan zijn de 130x190 matrassen zeer geschikt!

Wij bieden u een ruime collectie in uiteenlopende afmetingen. Zo kunt u bij ons onder andere selecteren op basis van materiaalsoort of dikte. Voor uw nieuwe matras met een prima prijs/kwaliteitsverhouding en een lange levensduur bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons kiest u uit

 • Binnenvering
  Het binnenwerk wordt gevormd door een groot aantal stalen veren, die met elkaar verbonden zijn. Aangezien er veel lucht tussen deze veren door kan, voelen binnenveringmatrassen over het algemeen koeler aan.
   
 • Polyether
  Polyethermatrassen kenmerken zich door hun zeer betaalbare prijs en prettige ligcomfort. De mate van ondersteuning wordt bepaald door de het soortelijk gewicht (SG). Hoe hoger het soortelijk gewicht, des te beter het comfort. Alle onze polyethermatrassen bieden, met een soortelijk gewicht van 40, dus een zeer goede ondersteuning.
   
 • Pocketvering
  Bij pocketvering geldt: hoe meer veren per m2 hoe beter het matras. Bij de onze producten staat dan ook altijd duidelijk aangegeven hoeveel veren er per m2 worden gebruikt.
   
 • Traagschuim
  Traagschuim staat ook wel bekend als 'memory foam'. Door lichaamswarmte en -gewicht vormt het traagschuim zich naar het lichaam. Hierdoor wordt de druk gelijkmatiger verspreid over het lichaamsoppervlak, wat weer zorgt voor een beter ligcomfort.
   
 • Koudschuim
  Koudschuim wordt ook wel HR-schuim genoemd, dit staat voor High Resilience schuim. De open celstructuur zorgt ervoor dat het schuim goed ademt. HR-schuim heeft daarnaast een betere drukbestendigheid en vochtopname dan andere typen schuim.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439