Lattenbodems

Het belang van een goede lattenbodem

Over het algemeen wordt gedacht dat alleen een goed matras al zorgt voor de juiste ondersteuning om nek-, schouder- en rugklachten te voorkomen. Echter kunt u enkel met een goede bedbodem het maximale uit het matras halen. In principe werkt uw matras namelijk samen met de ondergrond. De gebogen latten dragen uw gewicht, veren mee en bieden zo actieve ondersteuning tijdens het slapen. Wanneer u op zoek bent naar maximaal comfort, overweeg dan om niet alleen een nieuw matras te bestellen, maar ook een nieuwe lattenbodem kopen is dan zeker de moeite van het overwegen waard. Op die manier zorgt u ervoor dat u de komende jaren weer vooruit kunt.

Waarom een nieuwe lattenbodem

De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk schade aan uw huidige exemplaar, maar zoals eerder aangegeven is het raadzaam bij het vervangen van uw matras ook kritisch te kijken naar de huidige ondergrond, en dus kan een lattenbodem kopen een logische keuze zijn. Wij helpen u uiteraard graag bij het maken van deze afweging.

Lattenbodem kopen bij matrascenter.nl

Hier vindt u de verschillende typen lattenbodems die wij in ons assortiment hebben. Al onze lattenbodems zijn van goede kwaliteit en ingedeeld in de verschillende comfortklassen (die we hanteren voor onze matrassen), zodat ook een lattenbodem kopen beter onderlegd kan gebeuren. De lattenbodems zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende typen maar ook in verschillende prijsklassen. Bij Matrascenter bestelt u niet alleen eenvoudig uw matrassen en boxsprings, maar ook een lattenbodem kopen is bij ons mogelijk. Uiteraard kunnen we u ook op dat gebied voorzien van advies, dus aarzel niet en neem contact met ons op indien u meer informatie wilt dan online beschikbaar. Wij denken graag met u mee zodat ook een lattenbodem kopen kan gebeuren vanuit uw luie stoel.

Elektrisch verstelbare lattenbodems

Wanneer u niet uitsluitend plat op bed wilt liggen, maar ook graag in alle comfort wat meer rechtop zit om bijvoorbeeld te lezen of tv te kijken dan is dat zeker iets om mee te nemen bij een lattenbodem kopen. In dat geval kan een elektrisch verstelbare variant voor u een uitkomst zijn. Elektrische lattenbodems hebben een hoofd- en voeteneinde die afzonderlijk van elkaar elektrisch verstelbaar zijn zodat u zelf alle controle heeft. Het stevige frame en de vier scharnierpunten bieden maximaal comfort en gemak en optimale kwaliteit.

Lattenbodem bestellen bij Matrascenter

In onze webshop vindt u al lattenbodems vanaf €39,95 dus ook met een beperkter budget is rekening gehouden. Voor al onze producten geldt dat ze gratis door ons verzonden worden, en mocht uw bestelling onverhoopt niet naar wens zijn dan kunt u deze ook gratis retourneren. Met onze klantgerichte service proberen wij er echter natuurlijk voor te zorgen dat iedere aankoop in een keer goed is!

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439