Koudschuim Matras

Wat is een koudschuim matras?

Een matras van koudschuim is gemaakt van veerkrachtig schuim. Dit schuim geeft meer tegendruk hoe harder erop geduwd wordt, wat betekent dat het uw lichaam perfect ondersteunt. De matras past zich dus aan aan uw slaaphouding. Daarnaast is een koudschuim matras een goede keuze als u het snel warm krijgt in bed. De matras ventileert namelijk goed en heeft een snelle vochtafvoer.

Elke koudschuim matras heeft een HR-waarde (High Resilience). Hoe hoger de HR-waarde, hoe meer ondersteuning de matras biedt. Alle koudschuim matrassen van Matrascenter hebben een HR-waarde van 45. Daarmee bieden de matrassen goede ondersteuning.

Voordelen van koudschuim matras

Door de veerkrachtigheid van koudschuim geeft het vele voordelen:

  • goede
  • ondersteuning
  • goede ventilatie
  • koele schuimsoort
  • geen kuilvorming 
  • lange levensduur
  • geschikt voor hoog lichaamsgewicht

Een matras van koudschuim heeft een open celstructuur, waardoor de matras een goed ventilerend vermogen heeft. Vocht wordt ook snel afgevoerd. Dat maakt een koudschuim matras erg geschikt voor mensen die het te warm krijgen in bed.

Daarnaast biedt een koudschuim matras goede ondersteuning, doordat het met uw lichaam meeveert. Op plekken waar u de meeste ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld de heupen, ondersteunt de matras daardoor extra goed. Door de veerkrachtigheid ontstaat er nauwelijks tot geen kuilvorming, wat een lange levensduur garandeert. Hierdoor is een matras van koudschuim ook erg geschikt voor mensen met een hoog lichaamsgewicht.

Koudschuim is ook erg geschikt als kindermatras. Zeker voor kinderen die graag op hun buik slapen is koudschuim een goede keuze. Door de open celstructuur is het kind dan verzekert van een goede luchttoevoer. Daarnaast zorgt het veerkrachtig schuim voor ondersteuning van zijn of haar rug.

Koudschuim matras kopen

Matrascenter biedt veel verschillende maten koudschuim matrassen. Hierdoor sluit de matras altijd aan bij uw wensen. Voor kinderen bieden we speciale kindermatrassen van koudschuim.

Alle koudschuim matrassen van Matrascenter hebben een HR-waarde van 45. Hiermee bieden de matrassen uitstekende ondersteuning. Daarnaast hebben matrassen van koudschuim een lange levensduur, terwijl ze goedkoper zijn dan traagschuim of pocketvering.

Koudschuim matras kopen bij Matrascenter? U kunt de matras binnen 30 dagen ruilen. Er een nachtje over slapen is dus geen probleem. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439