Retourneren

Altijd gratis Retour
 
Bevalt het product niet? Bij matrascenter is het retourneren van de producten altijd gratis. Binnen 30 dagen kunt u uw product kosteloos retourneren. Deze 30 dagen gaan in de dag nadat u het product ontvangen heeft. Bel 024-2022439 of stuur een mail naar info@matrascenter.nl en wij zorgen voor een retour afspraak. 
 
Uw geld snel teruggestort

Wanneer u uw product retour stuurt of aangeeft het retour te gaan sturen zorgen wij ervoor dat u uiterlijk binnen 14 dagen uw geld weer op uw rekening heeft staan. Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen hebben ontvangen wachten wij met de terugbetaling totdat wij het artikel hebben ontvangen of dat u kan aantonen dat het artikel retour gezonden is. U kunt ten allertijden gebruik maken van modelformulier voor herroeping. 

Kosteloos Retourneren

Bij Matrascenter.nl kunt u altijd kosteloos retourneren. Matrascenter.nl zal voor het retourneren van producten nooit een vergoeding vragen.

Beschadiging

Matrascenter.nl zal bij binnenkomst van product het product controleren op gebruiksbeschadigingen. Mochten wij deze constateren dan kunnen wij de kosten inhouden op het te crediteren bedrag.