Herkomst producten

Voor Matrascenter.nl is het heel belangrijk dat we duidelijkheid bieden over onze producten, de herkomst van onze producten is daar een belangrijk element van. De laatste jaren hoor je veel negatieve verhalen over matrassen afkomstig uit Azië of andere delen van de wereld. Bij matrascenter.nl vinden we deze verhalen zorgwekkend en daarom hebben wij ervoor gekozen om het anders aan te pakken. Al onze producten worden gefabriceerd in Europa (hoofdzakelijk Nederland en Duitsland). Hierdoor kennen wij de fabrikanten waar onze producten vandaan komen en weten wij dat onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen die u aan onze matras kan stellen. Bij elk product staat uit welk land het product afkomstig is. Zo komen al onze matrassen uit de Deluxe klasse uit Nederland en veel van onze andere producten zijn afkomstig uit Duitsland.

Doordat wij duidelijk kunnen maken waar onze producten vandaan komen weet u zeker dat ze niet met schadelijke chemische producten bewerkt zijn, niet slecht vervoerd zijn en goed opgeslagen zijn! Dat is wel zo prettig!

Veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit en comfort worden door de lokale herkomst van onze producten gewaarborgd.

Onze producten zijn vrij van deze stoffen. Mocht u meer informatie willen, kunt u klikken op onderstaande link of neem contact met ons op.

https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2017/gif-in-duits-matrasschuim