Enkel dekbed

Enkel dekbed kopen

Bij Matrascenter proberen wij u een zo compleet assortiment te bieden, en een webshop te zijn waar u terecht kunt voor al uw bed gerelateerde producten, dus ook voor een enkel dekbed. Wanneer u het gehele jaar door genoeg heeft aan een type dekbed omdat uw slaapkamer stabiel is qua temperatuur, dan is een enkel dekbed voor u de juiste keuze. Uiteraard is ook dit type dekbed bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Door het assortiment uitgebreid maar tegelijkertijd overzichtelijk te houden is het eenvoudig een keuze te maken. Bij twijfel of aanvullende vragen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk.

Enkel dekbed in verschillende materialen

Omdat we niet allemaal dezelfde wensen hebben kunt u bij Matrascenter een enkel dekbed van synthetisch materiaal vinden of van dons. Een gelvezel geeft een bijzondere warmte en heeft isolerende en ventilerende eigenschappen. Een bijkomend voordeel van een gelvezel is dat het anti-allergisch is en lichtgewicht. Dit type dekbed is eenvoudig schoon te houden, waardoor het makkelijk in onderhoud is en lang meegaat. Ook vindt u bij ons een enkel dekbed met de toevoeging van aloë vera. Niet alleen is dit dekbed ideaal voor mensen met een gevoeligheid voor stof, maar het bevordert tevens de doorbloeding. Weeg bij het maken van uw keuze voor een enkel dekbed al uw wensen en behoeften af.

Enkel dekbed in dons

Een enkel dekbed met dons bevat een combinatie van dons en veren. Het dons zorgt ervoor dat het dekbed zich prettig om het lichaam vormt, en de veren geven het dekbed gewicht, wat velen van ons prettig vinden. Let erop dat een dekbed van dons gereinigd dient te worden door een stomerij.

Comfort klasse enkel dekbed

De matrassen en dekbedden van Matrascenter worden ingedeeld in verschillende comfort klassen: basic, comfort en deluxe. De basic producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, maar zijn niet voorzien van wat luxere opties. Een enkel dekbed uit de basic klasse is een prima investering voor een aantrekkelijke prijs. Hoe luxe u het maakt bepaalt u zelf, en wij voorzien u desgewenst graag van aanvullende informatie.

Enkel dekbed bestellen bij Matrascenter.nl

Bij Matrascenter kunt u voor veel meer terecht dan alleen matrassen. Ook voor uw nieuwe dekbedden, hoofdkussens, lattenbodems of zelfs complete boxsprings bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle bestellingen geldt dat deze gratis worden verzonden, en dat u deze gratis kunt retourneren. Profiteer vandaag nog van onze 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439