Elektrische lattenbodems

Wat is een elektrische lattebodem?

Met een elektrisch verstelbare lattenbodem is het eenvoudig het hoofd- en voeteneinde te verstellen. Dit biedt optimaal comfort en gemak., want u kunt in bed eenvoudig nog lezen of televisie kijken. Het verstellen gaat eenvoudig met behulp van een afstandsbediening. U hoeft er dus niet eens uw bed voor uit. Een elektrische lattebodem is niet alleen een goed keuze wanneer u optimaal wilt genieten, maar het kan ook ten gunste komen van uw gezondheid. Heeft u bijvoorbeeld last van kortademigheid of reflux dan kan een elektrsiche lattebodem voor u een ware uitkomst zijn omdat u permanent voor een andere positie dan een platte kunt kiezen. Vraag hierover ook zeker advies aan uw arts. Ook wanneer u last heeft van uw rug, nek of schouders kan een verstelbare lattenbodem een hoop verlichting bieden.

Welk matras heeft u nodig voor een elektrische lattebodem

Het goede nieuws is dat vrijwel iedere matras geschikt is voor gebruik in combinatie met een elektrische lattebodem. De elektrische lattenbodems die u bestelt bij Matrascenter.nl zijn geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen. U vindt in onze webshop een elektrische lattebodem in de maten 70x200, 80x200 en 90x200. Uiteraard shopt u ook eenvoudig een bijbehorend matras in de maat 70x200, 80x200 of 90x200 bij ons. Wilt u meer advies over welke matras of lattenbodem voor u de beste keuze is dan helpen wij u uiteraard graag.

Elektrische lattebodem 28 lats

De lattenbodems in ons assortiment zijn verkrijgbaar als 28 lats lattenbodems. Dit wil zeggen dat de elektrische lattebodem bestaat uit 28 latten die door middel van kunststof kappen bevestigd zijn aan een frame. Het frame is bijzonder stabiel en heeft maar liefst 5 scharnierpunten waardoor u de elektrische lattebodem eenvoudig aanpast aan uw wensen.

Topdekmatras voor een elektrische lattebodem

Wanneer u zich toch aan het oriënteren bent voor een lattenbodem en een bijbehorend matras, vergeet dan ook zeker niet een topdekmatras te overwegen. Dit type matras heeft een hoop voordelen, waarover u hier meer kunt lezen, en is een voordelige manier om uw nachtrust nog aangenamer te maken. Denk er wel aan dat u in geval van een tweepersoonsbed een zogenaamde splittopper nodig zult hebben, zodat beide personen afzonderlijk hun elektrische lattebodem kunnen verstellen.

Elektrische lattebodem online kopen bij Matrascenter

Een elektrische lattebodem online aanschaffen is bij Matrascenter bijzonder eenvoudig. Deze wordt gratis door ons naar u opgestuurd. Profiteer van ons uitgebreide maar overzichtelijke online assortiment en onze uitstekende service. U kunt probleemloos uw elektrische lattebodem kopen bij Matrascenter.nl en u bent verzekerd van kwaliteit. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u deze kosteloos retour sturen.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439