Dekbedden

Het juiste dekbed kiezen

U kunt bij ons een dekbed kopen door een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment. Al onze dekbedden zijn van uitstekende kwaliteit en zijn bijna allemaal ingedeeld in de verschillende comfortklassen (die we hanteren voor onze matrassen) zodat u beter onderlegd een keuze kunt maken. De verschillende comfortklassen zijn basic, comfort, deluxe en medisch. Welk type dekbed kopen voor u de beste keuze is kunt u uiteraard zelf het best bepalen, maar wij denken graag met u mee en voorzien u dan ook graag van advies.

Welke maat heb ik nodig?

Wilt u een nieuw dekbed kopen, dan begint u uiteraard bij het bepalen van de juiste maat. U vindt bij Matrascenter dekbedden in verschillende groottes, zowel in eenpersoons als tweepersoons. De standaardafmetingen zijn 140, 200 en 240 centimeter in de breedte 200 en 220 centimeter in de lengte. De verschillende maten dekbedden zijn tevens leverbaar in verschillende diktes en materialen. Wat voor u de juiste maat is, is afhankelijk van de afmeting van uw matras. Voor een eenpersoonsmatras kunt u het best een dekbed kopen van 140 centimeter. Een goede stelregel is dat deze ongeveer 60 centimeter breder dient te zijn dan het matras. Neem in de keuze voor de juiste maat ook uw lichaamslengte mee. U kunt het best een dekbed kopen dat 20 centimeter langer is dan uw eigen lengte.

Verschillende warmteklassen dekbedden

Een ander belangrijk criterium bij een dekbed kopen is de warmteklasse. U kunt ze bij ons kopen in warmteklassen 1 t/m 4. Niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde dikte en gewicht, dus kijk goed naar uw eigen wensen bij het maken van uw keuze. U kunt ook een keuze maken uit onze selectie zomerdekbedden. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een 4 seizoenen variant. Dat geeft u de mogelijkheid in de zomer te kiezen voor een lichter dekbed, en in de winter voegt u door middel van de drukknopen de dikkere toe en heeft u dus een extra dik dekbed.

Dekbedden in verschillende materialen

Een andere belangrijke factor is de keuze van materiaal. Wij verkopen dekbedden van gelvezel (anti-allergisch) maar uiteraard ook van dons. Een combinatie van dons en veren zorgt ervoor dat het dekbed zich perfect naar uw lichaam vormt en tevens wat zwaarder aanvoelt. Voelt u graag wat gewicht dan is dit de juiste keuze voor u. U kunt bij ons ook een dekbed kopen met een speciale toevoeging van aloë vera. De toevoeging van aloë vera zorgt voor een betere doorbloeding tijdens het slapen. U kunt ook kiezen voor synthetisch materiaal, wat bijzonder geschikt is wanneer u gevoelig bent voor stof.

Dekbed kopen

Bij Matrascenter kunt u niet alleen terecht voor uw matrassen, boxsprings en lattenbodems, maar ook hebben wij een uitgebreide keuze in dekbedden in verschillende varianten. Ben u op zoek naar een speciaal dekbed dat geschikt is voor mensen met een stofgevoeligheid? Ook dan bent u bij Matrascenter aan het juiste adres.

Dekbed online bestellen

Bestel uw dekbedden eenvoudig online bij Matrascenter, en profiteer van onze gunstige voorwaarden: gratis verzending, gratis retour sturen, ruime keuze betaalmethoden, maar bovenal uitgebreide keuze en vakkundig advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met uw vragen.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439