Boxsprings

De voordelen van een boxspring

Het belang van goede nachtrust is algemeen bekend. Veel specialisten raden hiervoor een boxspringbed aan en dat is niet zonder reden. Boxsprings hebben namelijk een aantal voordelen ten opzichte van traditionele bedden.

Perfecte ondersteuning

Door de combinatie van een goede bodem en een goed matras, ervaart u ondersteuning op precies de juiste plekken. Dit wordt gerealiseerd door de drie verschillende componenten van een boxspring, bestaande uit de bodem, het boxspringmatras en het topdekmatras. Dit laatst genoemde matras zorgt voor net dat beetje extra comfort, die u zoekt bij een nieuw bed.

Altijd de juiste afmetingen

Boxsprings zijn te leveren in allerlei maten en uitvoeringen. Dit zorgt ervoor dat u altijd het geschikte formaat vindt voor uw wensen. Daarnaast zijn ze vaak ook hoger dan andere bedden. Dit is een groot voordeel, vooral voor zwangere vrouwen of ouderen.

Elk type matras

De bodem van uw boxspring kan eenvoudig gecombineerd worden met vrijwel elk soort matras. Dit zorgt er gelijk voor dat een boxspring geschikt is voor vrijwel elk type slaper.

Uitstekende ventilatie

Een boxspringmatras bevat veel open ruimtes, waardoor deze zeer goed ademt. Dit draagt dan ook bij aan de kwaliteit en populariteit van dit type bed.

Boxspring kopen

Bent u op zoek naar een 1-persoons boxspring of een 2-persoons boxspringbed (bijvoorbeeld 160x200)? Koop uw boxspringbed bij matrascenter.nl en u bent verzekerd van kwaliteit.

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439

Matrascenter maakt gebruik van:

Beoordeling