4 seizoenen dekbed

Wat is een 4 seizoenen dekbed?

De naam zegt het al, want een 4 seizoenen dekbed is een dekbed dat u gedurende alle seizoenen kunt gebruiken. De handigheid is dat het dekbed feitelijk bestaat uit twee verschillende dekbedden die u aan elkaar kunt bevestigen door middel van drukknopen. De twee onderdelen zijn een dunner dekbed dat geschikt is voor gebruik tijdens warmer weer, en de andere laag die u eraan bevestigt voor koudere seizoenen. Een 4 seizoenen dekbed geeft maximaal gebruikersgemak door de veelzijdigheid. Een 4 seizoenen dekbed kopen is dus zeker het overwegen waard wanneer de temperatuur van uw slaapkamer niet het gehele jaar door constant is.

4 Seizoenen dekbed in verschillende varianten

Zoals bij al onze dekbedden is ook het 4 seizoenen dekbed verkrijgbaar in verschillende afmetingen, comfort klassen en in verschillende materialen. Door ons uitgebreide assortiment kan iedereen een 4 seizoenen dekbed kopen bij Matrascenter. Bepaal dus voor uzelf goed wat uw wensen zijn, en kom op die manier tot de juiste keuze voor uw situatie. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, wij helpen u graag met het maken van uw keuze.

Deluxe 4 seizoenen dekbed kopen

Een 4 seizoenen kopen kan een behoorlijke investering zijn, en dan wilt u natuurlijk wel een kwalitatief hoogwaardig product. Wanneer u gaat voor maximaal comfort dan raden wij de 4 seizoenen dekbedden van comfortklasse deluxe aan. Dit type 4 seizoenen dekbed kopen kan ook in verschillende materialen: gel vezel of dons. Het voordeel van gel vezel is dat het anti-allergisch is en dat het gewassen kan worden in de wasmachine op 60 graden. Een donzen dekbed past zich snel aan aan uw lichaamstemperatuur en ventileert uitstekend. Een dekbed van dons kunt u niet zelf wassen maar dient u naar de stomerij te brengen. Wij raden sowieso aan uw dekbed, ongeacht van welk materiaal deze vervaardigd is, regelmatig te luchten.

4 Seizoenen dekbed in verschillende warmteklassen

Onze dekbedden worden ingedeeld aan de hand van het Nederlandse warmteklasse systeem. De klassen lopen van 1 tot 4. Onze 4 seizoenen dekbedden vallen in categorie 1 (winterdekbed) 2 (all year) en 3 (all year light) dus kijk bij een 4 seizoenen dekbed kopen goed in welke categorie de dekbedden vallen. Met vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

4 Seizoenen dekbed kopen voor stellen

Een andere toepassing voor een 4 seizoenen dekbed is niet alleen om deze aan te passen aan de seizoenen, maar u kunt een 4 seizoenen dekbed kopen wanneer u en uw partner behoefte hebben aan een ander type dekbed. Degene die genoeg heeft aan een dunner dekbed gebruikt de ene helft, en degene die graag onder een dikker dekbed slaap gebruikt de andere helft. Op die manier is een 4 seizoenen dekbed kopen ook nog eens bijzonder voordelig.

Enkel dekbed kopen bij Matrascenter.nl

Bij Matrascenter kunt u voor veel meer terecht dan alleen matrassen. Ook voor uw nieuwe dekbedden, hoofdkussens, lattenbodems of zelfs complete boxsprings bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle bestellingen geldt dat deze gratis worden verzonden, en dat u deze gratis kunt retourneren. Profiteer vandaag nog van onze 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Vragen? Bel ons: 024 - 2022 439